52 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
4-4-2024 21:00:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Aanrader!
30-3-2024 18:45:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Erg aangename bedrijf met een huiselijke sfeertje en eerlijke man (Jouke) die je ook gewoon persoonlijk advies geeft over auto's alles volgens afspraak en snel, Erg blij met mijn mooie auto!
27-3-2024 21:21:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We hebben vanuit Frankrijk bij OCM een Subaru gekocht van 25 jaar oud. Het telefonisch contact en overleg gaf vertrouwen. Na twee weken hebben we de auto opgehaald en zijn er gelijk mee teruggereden. Dat vertrouwen was dus helemaal terecht. Hij rijdt echt erg goed. Het blijkt inderdaad zo'n parel te zijn die je af en toe tegenkomt. Bedankt Jouke, voor de service. Het kenteken zie ik wel met de post komen.
27-3-2024 16:02:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Als verrassing een Mini Cooper gekocht voor onze zoon, vragen die bij ons speelden werden netjes beantwoord, proefrit gemaakt en daar op de brug gezet om ook de onderkant te kunnen/mogen inspecteren. Prijs is marktconform, een eind rijden is beloond door een zeer tevreden zoon. Eén puntje waar wij thuis pas achter zijn gekomen is dat de sleutels (in totaal 3) geen enkele werkte voor de centrale portiervergrendeling. Batterij vervangen blijkt een lastige en dure klus te zijn omdat deze gesoldeerd zit. Helaas geen vergrendeling op afstand mogelijk.
4-3-2024 09:53:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service, dodge ram in top conditie gekocht, persoonlijk contact en eerlijk advies.
24-2-2024 18:09:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag ineens de kolder in de kop gekregen, we waren uitgekeken op onze Astra TwinTop, even rondgebeld, en we hadden bij Jouke direct een goed gevoel. Afgesproken te gaan kijken, gedachte was Volvo, en weggereden met een Mini Cooper! Bij het uitrijden van de garage ging het motorlampje aan, direct terug natuurlijk, en perfect geholpen! Aankomende week even terug voor de reparatie, we hebben, met lampje en al, er nu al 90 km opzitten! Top service, eerlijke houding, open gesprek, zo zou het overal moeten kunnen!
22-2-2024 20:51:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zo veel schik met onze mini! We raden iedereen OCM training aan! Vriendelijk bedankt voor alles Jouke! We komen zeker nog is terug! Mvg Fam van der Molen
3-9-2023 15:17:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heel positief! Jouke is oprecht en betrouwbaar. Een nieuwe (tweedehands) auto aanschaffen is altijd spannend, zeker als je er zelf geen verstand van hebt. Ik kocht in augustus en Mini Cooper s, helaas achteraf met een verborgen gebrek (niet gemeld door de vorige eigenaren). Ik kwam erachter toen de ANWB mij vertelde dat zij de vorige eigenaren ook al hadden geadviseerd om de benzine pomp te laten maken, omdat de auto ineens niet meer startte. Eenmaal weer aan de praat (klap met houten hamer) kan de benzine pomp het gerust weer wat maanden doen, vandaar dat dit niet aan het licht is gekomen bij de uitmetingen en proefrit. Toen ik Jouke hierover belde, twijfelde hij geen moment. Hij heeft de auto direct opgehaald en (nogmaals) helemaal laten doorlichten bij de Mini specialist. Naast het vervangen van de benzinepomp zijn er op aanraden van de garage ook direct andere onderdelen vervangen. Jouke liet mij weten dat dit onder de garantie viel. Echt ontzettend sympathiek en van top service getuigen! Jouke wil echt met een goed gevoel zaken doen. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
19-6-2023 18:56:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb nog nooit met plezier een auto gekocht, totdat ik naar een BMW van OCM ging kijken. Snle, helder en zeer servicegericht. Jouke heeft plezier in zijn werk en de klantcontacten en straalt dat uit. Mijn volgende auto koop ik zeker weer hier!

Onze reactie:
super leuk te lezen Danielle tot snel groet jouke
11-5-2023 13:41:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mijn vriend en ik wilden mijn Swift inruilen voor een Clubman, welke we voorbij zagen komen op Marktplaats. De eigenaar (Jouke) was goed bereikbaar en we hadden de deal met een fijn gevoel al snel kunnen sluiten! Jouke is vriendelijk en eerlijk, van het type ‘gezellige zakenman’, op een professionele manier.
6-4-2023 12:43:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
als je een garage zoekt met service vriendelijkheid en vooral eerlijkheid ben je bij garage OCM trading aan het goede adres dankjewel Jouke.
21-2-2023 21:59:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen weekend mijn auto ingeruild en een nieuwe auto hier gekocht. Blij met deze nieuwe auto en de goede service! Eerlijk en oprecht zijn ze bij OCM.
10-2-2023 21:30:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gewoon geweldig. Als ik hoger als een 10 kon geven deed ik dit. Wij gaan nooit meer verder zoeken. Wij raden dit bedrijf een ieder aan. TOP!!!
31-1-2023 13:44:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
BMW F11 gekocht bij Jouke. Jouke is eerlijk en transparant. Ben erg tevreden over de service en rij met veel plezier in mijn nieuwe auto. De auto is voor oplevering nog bij de lokale BMW specialist geweest. Zo zijn er geen verrassingen en koop ik een betrouwbare auto. Ook over de inruil waren we er snel uit.
31-1-2023 12:31:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Prima VW Passat gekocht. Vriendelijke man. Blij Met mijn nieuwe auto.
9-1-2023 22:43:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een iets wat verlate review... 30 dec. naar OCM Trading (Jouke) afgereisd voor de "nieuwe auto". We hadden al een hele mooie maar bleken net iets meer ruimte nodig te hebben (3 kids en 2 honden) en ook waren meer pk's zeer welkom ivm een paardentrailer trekken. Na een proefrit en een mooie inruil, ben ik met de nieuwe auto weer richting huis gereden. Helaas begon de auto na 1 dag vreemde geluiden te maken welke terug waren te leiden naar de versnellingsbak en koppeling. Tijdens de proefrit was er nog niets aan de hand. Contact opgenomen met Jouke, die aanbood om de auto terug te nemen. Na enige overwegingen tóch besloten om de auto te houden en deze zelf te laten repareren. Hij was scherp geprijsd dus na deze nog uit te voeren reparatie's heb ik voor een alsnog redelijk bedrag uiteindelijk wel de auto die ik wilde maar dan met nieuwe bak en koppeling. Het is toch altijd afwachten hoelang deze meegaan... Geheel onverwachts wil Jouke me ook nog een kleine tegemoetkoming geven voor de reparatie kosten! Wat een service, TOP! Verder ben ik vriendelijk ontvangen, alle tijd voor de bezichtiging en proefrit gekregen. Ga zo door, Jouke.
7-1-2023 18:38:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Tijdens de feestdagen een bmw 118i gekocht. Super geholpen, blij met de aankoop, dank Jouke!

Onze reactie:
dank je wel Marnix en veel plezier van je eerste auto !
5-1-2023 19:49:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk ontvangen met bak koffie. En weggegaan met een nieuwe auto. Zeer servicegericht en denken goed met je mee. Top!

Onze reactie:
patrick dank voor je beoordeling!
3-1-2023 11:20:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op 21-12 mijn vw golf 7 in geruild voor een dikke mercedes cla amg pakket Ben goed ontvangen met een bak koffie. Sjoerd is transparant goed zaken mee gedaan! Aanrader!
2-1-2023 09:12:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Betrouwbaar bedrijf! Reageert erg snel op telefoon/app contact. Vriendelijk ontvangen door Jouke en keurig geholpen. Met een goed gevoel de auto gekocht. Jouke wil je oprecht met een goed gevoel weg laten gaan is open, eerlijk en een prettige kerel om zaken mee te doen!
29-12-2022 15:26:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In een woord geweldig, ik bel en krijg eerlijke informatie van wat er aan de auto mankeert. Dan heb ik de keuze of ik uit omgeving Amsterdam bij dit mooie bedrijf kom kijken. Alle doorgegeven mankementjes klopte. Ik moest een verzekeringmaatschappij zoeken voor mijn extra auto. De aangekochte auto werd in overleg de volgende dag netjes bij mij op eigen terrein afgeleverd. De auto is helemaal super, ik ben er blij mee. Bedankt.
28-12-2022 12:24:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer tevreden met de auto en de manier van zaken doen. Betrouwbaar bedrijf die je niet zullen laten vallen.
9-12-2022 18:14:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Topbedrijf!!!!
6-12-2022 17:29:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijk en goed van vertrouwen tekst en uitleg hoe alles werkt het is een aanrader om daar uw auto te gaan kopen
1-12-2022 21:30:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Netjes geholpen fijn adres en precies zoals het omschreven was ronald van Holland
28-11-2022 20:13:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Super goed geholpen. Netjes afgehandeld.
28-11-2022 16:22:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
super tevreden met mijn auto die ik gekocht heb bij ocm no nonsen goede inruil prijs en fijn contact auto mocht zelfs bekeken worden op de brug die dit bedrijf heeft! dikke aanrader
28-11-2022 13:43:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Netjes bedrijf. Goed geholpen
23-11-2022 17:20:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben fantastisch geholpen met mijn absolute droomauto, de advertentie was 100% accuraat. Volgens mij kopen ze alleen maar pareltjes in. Geweldig!
20-11-2022 09:38:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekend geholpen. Denken in oplossingen, vriendelijk en erg gastvrij in omgang en de koffie staat klaar. Voor een volgende auto zou ik zeker eerst hier weer gaan kijken. Als je geen poes pas wilt en iemand zoekt die recht door zee is zou ik een bezoekje aan OCM TRADING B.V zeker aanraden.
17-11-2022 13:33:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vlotte communicatie en ook snel om zaken mee te doen, daarbij uiterst hulpvaardig en klantgericht! Aanrader als u een gebruikte auto zoekt tegen een redelijke prijs!
16-11-2022 23:02:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na prettig telefonisch contact langs geweest. Snelle overeenkomst over mijn aangeboden auto en na proefrit snelle en professionele afwikkeling van de aankoop. Prettig en fijn bedrijf om zaken mee te doen en daarbij een open en rechtstreekse manier van zaken doen. Aanrader!
5-11-2022 16:27:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Hallo ik heb een Suzuki swift gekocht en ik ben goed behandeld . Ook een eerlijk verhaal over de staat van de auto . Ik heb de auto zelfs na mogen laten kijken door een derde dit was allemaal geen probleem . Auto is in zeer goeie staat en prijs was goed . Erg tevreden en zeker aan te raden

Onze reactie:
veel plezier met de swift kerel en de koffie staat altijd klaar!
24-10-2022 10:29:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke Opel Agila gekocht die er netjes en goed uitzag. Zonder meer een kenner op gebied van service en kwaliteit!
1-10-2022 22:58:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
9
Prima tent. Kun je afspraken mee maken. Goede prijs/kwaliteit. En gezellig!
30-9-2022 20:17:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Moet toegeven had hee erg fijn ze komen alle afspraken na. En heb er een mooie auto terug gekocht. Dus mijn auto ingeruild
9-9-2022 07:58:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Dit is een top bedrijf, eerst heb ik telefonisch contact gehad leuk en goed gesprek gehad, ik kom de auto reserveren zonder enige verplichting omdat ik vanuit goes in Zeeland naar harskamp moest rijden afspraak gemaakt voor de volgende dag, bij aankomst super ontvangen en bakje koffie aangeboden gekregen, auto bekeken en is zoals is uitgelegd door de telefoon uiteindelijk deal gemaakt, bedrijf is eerlijk en gastvrij nemen de tijd voor je, kortom een aanrader om auto te kopen. Cees
8-9-2022 08:36:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hele leuke auto gekocht, ben erg tevreden goed en vriendelijk geholpen, Absoluut een topper om auto aan te kopen Cees
5-9-2022 19:31:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
No nonsense bedrijf, goede info, leuk en goed contact met de verkoper. Knappe Vito gekocht, zeer tevreden over de afhandeling
3-9-2022 21:14:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week een leuke auto gekocht! Goede service en vriendelijke eigenaar.
3-9-2022 11:52:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Hele goede service . Vriendelijke mensen . Zeker om er terug te komen . .mooie auto ‘s te koop
3-9-2022 11:46:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede en betrouwbaar adres zeer goede service

Onze reactie:
bedankt voor je positieve beoordeling
17-8-2022 16:05:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuke auto gekocht en een nette inruil prijs gekregen voor de mijne. Vriendelijk geholpen Open en eerlijk! Ik zeg top!

Onze reactie:
bedankt voor je positieve beoordeling
31-7-2022 20:54:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima! Mooie auto gekocht! En nette inruil prijs gekregen

Onze reactie:
Wij hopen dat je nog veel plezier hebt met deze dikke 300c
5-5-2022 16:35:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heb hier een mooie 4x4 gekocht. Zeer tevreden over de levering, communicatie aanschaf en onderhoud van de auto. Een echte aanrader om hier een auto te kopen. Kom hier zeker terug als ik een andere auto ga aanschaffen. Ontvangst is goed met een lekker kopje koffie. Top

Onze reactie:
bedankt voor je positieve beoordeling
14-4-2022 21:24:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super fijne ervaring. Er word echt met veel geduld gezocht naar de juiste auto naar jou wensen. Vriendelijk personeel. Ben helemaal tevreden

Onze reactie:
bedankt voor je positieve beoordeling charon!
13-4-2022 13:16:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke, mooie en fijne gebruikte Suzuki Swift sport gekocht. Hartelijke ontvangst met koffie en thee voor de hele familie. Een klein gebrek dat we achteraf ontdekten werd zonder moeilijk doen opgelost. Zeer prettige aankoop en contact. Volgende keer, als we een andere auto nodig hebben, weer eerst de website bekijken om te zien of er voor ons iets bij zit.

Onze reactie:
bedankt voor je positieve beoordeling
2-3-2022 18:23:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Even voor sluitingstijd konden we toch nog terecht om een auto te bezichtigen. Diek nam alle tijd voor ons zodat we een goed beeld van de auto konden krijgen. Hartelijke en eerlijke service. Bedankt!

Onze reactie:
bedankt voor je positieve beoordeling rian
29-1-2022 15:30:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service

Onze reactie:
dank u wij proberen altijd te helpen waar dat kan
20-10-2021 12:56:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne mensen om mee samen te werken. Komen hun afspraken na.

Onze reactie:
leuke deal en tot snel
7-8-2021 08:31:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
.

Onze reactie:
bedankt voor je positieve beoordeling michel
30-7-2021 14:05:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij dit super bedrijf gastvrij eerlijk en naar mijn oordeel zeker betrouwbaar komen hun afspraken na zonder poes pas. Onwijs bedankt voor jullie koffie :) en zeker voor de service

Onze reactie:
dank Je wel Thomas !